Αναζήτηση
Χάρτης Τοποθεσίας


Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Χανίων.
Μυλωνογιάννη 94 - 73134 Χανιά
Email: epal-esp-chanion@sch.gr

Τηλ: 28210 36404
Fax: 28210 36404

 

 

 

. H Πανελλήνια ΄Ενωση Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.Κ.Α.Π.) και το Παράρτημα Π.Ε.Κ.Α.Π Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής) και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Τμήμα Πληροφορικής) το:

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής με θέμα:

«Η Πληροφορική στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση-Προκλήσεις και Προοπτικές»

από 12 έως 14 Απριλίου 2013 στην πόλη της Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Μακεδονίας –Θράκης.

Κύριος σκοπός του Συνεδρίου ήταν να ενθαρρύνει και να προωθήσει την επικοινωνία και την ανάπτυξη ουσιαστικού και παραγωγικού διαλόγου μεταξύ εκπαιδευτικών της Πληροφορικής, στελεχών της εκπαίδευσης, επιστημόνων και ερευνητών και γενικότερα όλων όσων ενδιαφέρονται για τα ζητήματα της Πληροφορικής στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Στα πλαίσια της θεματικής ενότητας ‘Υπηρεσίες Παγκόσμιου Ιστού 2.0 στην Εκπαίδευση’, ο Ψωματάκης Ευάγγελος παρουσίασε την εργασία του «Παιχνίδια στον καμβά της HTML5 - Αξιοποίηση των δυνατοτήτων του νέου προτύπου της HTML στη διδακτική πράξη, με ιδιαίτερη επιτυχία.

Το επόμενο Συνέδριο θα διεξαχθεί στο Βόλο ή στη Λάρισα την άνοιξη του 2014.

 

Εικόνες από το Συνέδριο

Παρουσίαση εργασίας, από τον εκπαιδευτικό Ψωματάκη Ευάγγελο, με θέμα: «Παιχνίδια στον καμβά της HTML5 - Αξιοποίηση των δυνατοτήτων του νέου προτύπου της HTML στη διδακτική πράξη, με ιδιαίτερη επιτυχία».




Σήμερα..


η ημέρα, η εβδομάδα του έτους


Ο καιρός στα Χανιά

    Παλαιά Έκδοση